Det är min vecka att boka tid hos mamma. Hann inte idag, men ska göra det i morgon förmiddag. Brorsan och hans familj har fått två veckor i rad nu och jag kommer nog också göra besök två veckor i rad nu.

Mamma ringde i dag och var ganska nere. När rättegången var över så gjorde hon en utrensning i sin cell och plockade bort allt utredningsmaterial som hon gått igenom inför rättegången.

Hon sa dagen efter rättegången att hon kände viss lättnad och som att det var som att påbörja ett nytt kapitel. Sedan gick det bara utför. Hon säger att det vände snabbt till depression.

För mig är det lite tvärt om. Först efter rättegången kände jag så mycket ilska. Adrenalinet höll mig uppe och gjorde mig stark. Nu känner jag i stället att luften gått ur mig på något sätt.

Domen kommer ta tid, efter den 4/10 kommer vi att få veta NÄR domen kommer att falla. Men i sanningens namn så har jag inga större förhoppningar angående det teaterskådespel som vissa väljer att kalla rättegång…

Fast någonstans längst där inne kan jag ändå inte låta bli att hoppas…

Kommentarer medflyttade från Expressen:

Efter regn kommer sol. Eller?

Anmäl
Skriven av magnolia65 den 26 sep 10:51   |   Radera
Läser vad du skriver och har skrivit. Här har luften gått ur fullständigt, på något vis så har verkligheten kommit ikapp. Det blir väl så när allt stillat sig och alla har rättat sig efter situationen! kram.

Magnolia65

Anmäl
Skriven av Någons dotter-Någons mamma den 26 sep 12:04   |   Radera
Ja, och det är med viss sorg man känner så, samtidigt så går ju livet vidare, på något sätt! Kramar om dig ordentligt!!

På TV3 i 45minuter

Anmäl
Skriven av Miss Borderline den 26 sep 17:34   |   Radera
så handlar det idag om människor som suttit oskyldigt dömda i fängelse i Sverige. Jag tänker på din styvfar ifall han nu faktiskt inte varit med om någonting och ingenting vetat och han nu blir dömd igen! Kramar!!

Miss Borderline:

Anmäl
Skriven av Någons dotter-Någons mamma den 29 sep 00:25   |   Radera
Missade tyvärr det programmet! Du vet inte om det kommer i repris?
Annonser