Saknar min mamma så mycket ibland. Vill höra hennes kloka ord, jag hör på henne att hon ”hårdnar” i en miljö där man är tvungen att hårdna!

Hur hennes sätt att tala, är en kvinna som visserligen är enormt stark, men som ändå lever med smärta. Smärta och skuld.

Vi lägger inte skuld på henne, samhället gör det så bra. Men den största skulden är trots allt den hon lagt på sig själv.

Orkar hon med så mycket skuld?

Kommentarer medflyttade från Expressen:

Förstår att du saknar

Anmäl
Skriven av malde den 24 sep 21:38   |   Radera
den dagliga kontakten med din mamma, den som är möjlig under frihet. Jag levde också under den tron att vi hade en rättsstat i Sverige, men av det du skriver är det inte så för alla tydligen, och det är ju skrämmande! Håller mina tummar för att det inte blir ett högre straff nu, och att ni klarar allt! Styrkekramar i massor till dig och alla dina nära och kära.

Hej Vännen.

Anmäl
Skriven av pantern den 25 sep 09:25   |   Radera
Visst förändras vi med erfrenheter, både onda och goda. I dagsläget måste nog mor din ta på järnvästen för att klara sej mentalt och inte bryta ihop. Hoppas på det bästa och att det inte dröjer så länge innan dom faller i HD, ovisshet tär.Många Styrkekramar till Dej
Annonser